Nieuws

1-08-2017 - ​Nieuwe samenzang cds van Bovenstemgroep HHG Wâlterswâld

Per 1 augustus hebben verkopen we ook de serie samenzang cd's van de Bovenstemgroep HHG Wâlterswâld

     ​  


7-04-2017 - Ontvang nu € 10,- korting ter kennismaking op uw bestelling!

Deze actie is verkopen!


22-03-2017 - Nieuwe cd's van André Nieuwkoop leverbaar.
In oktober 2015 en oktober 2016 zijn er twee CD’s opgenomen. Op deze CD is niet-ritmische samenzang te beluisteren met bovenstem. André Nieuwkoop bespeelt het orgel. De 2 CD's met de titels 'Zingt Hem een vrolijk lofgedicht' en 'Ik ben verblijd, wanneer men mij' zijn nu via deze website te verkrijgen. Klik op de titels voor meer informatie en luisterfragmenten.
 

19-10-2016 - Herfstkriebels
De herfst breekt weer aan, tijd voor een mooie cd! Hij hebben al een selectie gemaakt. Ook komende tijd zullen we weer veel mooie en nieuwe cd's verschijnen o.a. van Vox Jubilans, André Nieuwkoop, Rianne van Roon, Christelijk Jong Mannenkoor Jubilate, en nog vele andere. Houd onze website dagelijks in de gaten of schrijf u in op onze nieuwsbrief.

 


 
3-5-2016 - Nieuwe instrumentale cd
Onlangs is er een nieuwe instrumentale cd verschenen met als titel : 'Music Voice of The Soul' op deze cd werken mee : Mark Brandwijk, vleugel - Caroline de Visser, altviool - Peter Verweij, orgel - Marlies Verweij, dwarsfluit- Wenda Zuiddam, dwarsfluit, trompet en bugel. Verkrijgbaar in onze shop!