Marjolein de Wit | CD's en bladmuziek

Vind hier CD’s en bladmuziek van Marjolein de Wit. Marjolein is een veelzijdige fluitiste naast haar dwarsfluit speelt zij ook o.a. Ormiston tinwhistles, low whistles, blokfluiten en andere fluiten.

View:24/48/All/

Resultaat 1–24 van de 26 resultaten wordt getoond

Fluitiste | Marjolein de Wit

Fluitiste Marjolein de Wit (1971) studeerde vanaf 10 -jarige leeftijd bij Raymond Delnoye, destijds solo-fluitist van het Rotterdams Philharmonisch Orkest. Na 8 jaar privéles vervolgde zij haar studie bij hem aan het Brabants Conservatorium in Tilburg. Haar eindexamen (Master), welke zij cum laude afsloot, werd op de radio uitgezonden. Masterclasses en gastlessen volgde zij bij o.a. Peter Lukas Graf en Emily Beynon. Marjolein de Wit heeft een succesvolle carrière als fluitiste. Zowel solistisch als in kamermuziekverband concerteert zij door heel Nederland en daarbuiten. Regelmatig is zij in diverse t.v.-programma’s te zien.
Daarnaast heeft zij een groot aantal soloalbums gemaakt, zoals Amazing Flutes, Rêverie, Cum Laude, Dialogues en Idylle. Marjolein de Wit heeft een uitgebreide lespraktijk en verzorgt regelmatig workshops en cursussen voor fluitisten, zoals Ensemblespel voor fluit, Perfect samenspel-voor solist en begeleider en Stralend & Zuiver-toonvorming. Naast ensemble-coaching biedt Marjolein de Wit ook individuele coaching aan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, het oplossen van faalangst en podiumvrees, en het omgaan met hoog-sensitiviteit en hoogbegaafdheid.

Fluitiste | Marjolein de Wit