augustus 11, 2021 Door beheerder Uit

NIEUW! HUIG VAN DER KNIJFF | PSALM 32 VERS 4

NIEUW Psalm 32 vers 4 van de organisten Huig van der Knijff

𝗣𝗿𝗲𝗳𝗮𝘇𝗶𝗼𝗻𝗲 – 𝗱𝗲𝗲𝗹 𝟭 is nieuwe serie met inleidend orgelspel bij de eredienst. In deze uitgave een rustige bewerking over Psalm 32 vers 4.

Beluister onderstaand het stuk of ga naar de producten voor zichtpagina’s en bestellen.

 

De bundel is verkrijgbaar in notenschrift en klavarskribo, en is uitgevoerd met een stevige matte omslag, en wit papier van binnen.

Maak uw keuze:

Huig van der Knijff is op 9 september 1984 geboren te Gouda. Reeds op jonge leeftijd kwam zijn gevoel voor muziek en zijn bijzondere interesse voor het orgel openbaar. Zijn eerste orgellessen kreeg hij van dhr. L. de Vos waarna hij verder studeerde bij Roeland de Reuver.
Al snel werd duidelijk dat het spelen van psalmen en gezangen zijn voorkeur had. Hierin heeft hij zich gaandeweg verder ontwikkelt. Met veel gevoel weet hij de woorden te vertolken in de muziek, waardoor zijn orgelspel vaak een meditatief karakter heeft.
 
Als organist is hij verbonden aan verschillende koren en begeleidt hij (samen)zangavonden. Ook werkt hij regelmatig mee aan (live)cd-opnames. In 2017 verscheen zijn eerste orgel-cd vanuit de Martinikerk te Bolsward. Sinds 2014 is hij vaste organist in de gereformeerde gemeente te Capelle aan den IJssel – Middelwatering.
Zijn motivatie in het begeleiden van samenzang is: bewustwording van wat er gezongen wordt!