mei 28, 2024 Door beheerder Uit

NIEUW! Ronald IJmker | Koraalbewerkingen (deel 1 en 2)

NIEUW! | Ronald IJmker | Psalmbewerkingen (deel 1 en 2)

Een nieuwe serie Psalmbewerkingen van de organist Ronald IJmker. In deze eerste bundel de Psalmen 23 en 68. En in de tweede de Psalmen 69 en 145. Verkrijgbaar in noten en klavar.

LET OP! Deze serie is enkel digitaal (pdf) verkrijgbaar. U ontvangt dus geen bundel thuis.


Ronald IJmker (1981) kreeg voordat hij les kreeg aan de muziekschool in Hoogeveen, privéles thuis. Na een aantal jaren les gevolgd te hebben aan de Muziekschool in Hoogeveen is hij verder gegaan met de hoofdvakstudie orgel bij Harm Jansen aan Conservatorium in Zwolle. Deze studie is op 15 januari 2005 met goed resultaat afgerond met een eindrecital in de Grote Kerk te Zwolle.

Ronald is verbonden als organist aan de Stadskerk van CoevordenSingelkerk van Coevorden, de Protestantse Gemeente te De Krim en de Christelijke Gereformeerde Kerk in Nieuw Balinge.

Hij is dirigent van VocalSpirit en het Christelijk Groot Gemengd Koor ‘Polyphonie‘, beiden uit Stadskanaal, en het Christelijk koor ‘Judah’ uit Rijssen

Tevens is hij een veelgevraagd en graag geziene begeleider, bij diverse koren, op zowel orgel als piano. Concertreizen met koren brachten hem reeds in veel landen in Europa. Ook werkte hij mee aan verscheidene CD-, radio-, en TV opnamen.
Verder geeft hij orgel- en pianoles aan zowel beginners als gevorderden.

 

NIEUW! Ronald IJmker | Koraalbewerkingen (deel 1 en 2)